Om oss

Combisteel.no er en avdeling av Ebano AS. Vi importerer storkjøkkenutstyr til bedriftsmarkedet direkte fra fabrikk, og ved hjelp av gode samarbeidsavtaler klarer vi å levere kvalitet til konkurransedyktige priser.

Ebano AS har lang erfaring med å tegne og prosjektere løsninger for storkjøkken, og vi leverer utstyr og tjenester rundt omkring i hele Norge. Vår erfaring gjør at vi raskt og enkelt kan levere de beste løsningene tilpasset våre kunders ønsker og rammer. På våre nettsider kan du trygt og enkelt bestille storkjøkkenutstyr fra oss. Om du trenger litt hjelp, eller bare har lyst til å slå av en prat rundt ditt prosjekt, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre dyktige selgere.

Vi har masse erfaring

Som leverandør av storkjøkkenutstyr rådfører vi ofte våre kunder med valg som må taes i forbindelse med bygging av nye proff-kjøkken. Vi hjelper også ofte til med prosjekteringer og søknader.

Med over 20 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss god kunnskap om hvordan man bygger et smidig og effektivt proff-kjøkken.